Elena Nedelea - Ajungem Mari

Cumparand un tablou ajuti copiii din centrele de plasament sa ajunga mari!

615 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pentru amatorii de frumos si de fapte bune: tu faci o donatie pentru Ajungem Mari si primesti in schimb un tablou pictat de mine, iar copiii primesc ajutorul tau!

Astfel sustii activitatile voluntarilor Ajungem Mari, care ofera copiilor din centrele de plasament pregatire suplimentara pentru scoala, precum si activitati creative care ii ajuta pe copii sa se dezvolte si prin care isi descopera si isi imbunatatesc abilitatile.

Vrem sa ii ajutam sa se dezvolte armonios, sa prinda incredere in ei si sa isi descopere pasiuni si abilitati care sa ii recomande pentru o profesie.
Iar tu vei ramane cu amintirea in acuarela a faptei tale bune!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Dă-ţi pasiunea mai departe - Educaţie prin joc

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

5 Donatii

22 aug 2017
09 aug 2017
O initiativa foarte frumoasa! Succes in continuare!
09 aug 2017
Foarte frumos!
09 aug 2017
09 aug 2017