Mădălina Florescu - Ajungem Mari

Alerg pentru educația copiilor din centre de plasament

500 RON Donatii stranse
71.428571428571% Complete
700 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg pentru că mă inspiră mama mea dragă. E de-ajuns să mă gândesc la ea și deja m-am motivat. Chiar dacă nu e mereu cu mine, de la distanță poate să îmi transmită și mie din forța și voința ei. Mama, cea care m-a învățat despre frumos, blândețe, muncă și seriozitate. 

Sunt copil de părinte, nu părinte de copil, dar lucrez cu niște copii fără părinți. Copii mai puțin fericiți care vor un dram de atenție doar pentru ei, ce caută un zâmbet, o mângâiere și o vorbă bună. Copii care deseori apar sub formă de statistici și costuri. Copii care au nevoie de repere...
Ajungem MARI este una dintre organizațiile care și-a propus să dea repere copiilor mai puțin fericți. De la „Dă-ți pasiunea mai departe” la „Vacanța (te face) MARE!” copiii primesc constant suport, învățătură, vorbă bună și atenție.

N-am mai alergat 21 km din 2014; atunci alergam pentru mine. Acum alerg pentru L. și M.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Dă-ţi pasiunea mai departe - Educaţie prin joc

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Invităm pasionații de fapte bune să alerge ca să susțină educația copiilor din centre plasament. Anul trecut proiectele noastre au fost finanțate cu sprijinul fundraiserilor de la evenimente

7 Donatii

Anonymous

25 RON
14 oct 2017
RESPECT.
13 oct 2017

Anonymous

20 RON
Succes!
11 oct 2017

Anonymous

50 RON
11 oct 2017
21 sep 2017
19 sep 2017

Anonymous

30 RON
Spor să ai!
19 sep 2017