Irina Tarniceriu - Ajungem Mari

Irina alearga pentru educatia copiilor din centre de plasament

60 RON Donatii stranse
12% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dear Friends,

Aceste rânduri se adresează sufletelor voastre, bune și luminoase. Atunci când am decis, conștient și asumat, să devin fundraiser pentru a susține educația copiilor din centrele de plasament m-am gândit la viitorul acestor copii, mai puțin norocoși decât am fost noi, cu care am avut norocul să lucrez și de la care am învățat să mă bucur de lucrurile simple, să zâmbesc mai mult și să privesc viața cu optimism și nu am avut niciun dubiu că nu veți fi alături de mine.


Un efort mic pentru o cauză atât de mare este tot ceea ce vă cer.
Să lăsăm vorba și să demonstrăm prin fapte că ne pasă.
Pe 15 octombrie voi alerga 10k în cursa Vodafone din cadrul Raiffaiesen Bank Bucharest Marathon, iar finishul va fi cu atât mai satisfăcător știind că am reușit să strângem niște bănuți pentru acești copii.

Vă îmbrățișez, cu drag!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Dă-ţi pasiunea mai departe - Educaţie prin joc

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Invităm pasionații de fapte bune să alerge ca să susțină educația copiilor din centre plasament. Anul trecut proiectele noastre au fost finanțate cu sprijinul fundraiserilor de la evenimente

2 Donatii

04 oct 2017
❤️
04 oct 2017