Catalina Ene - Ajungem Mari

Ziua mea o dăruiesc copiilor

403 RON Donatii stranse
8.06% Complete
5,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Îmi dăruiesc ziua de naștere pentru a aduce bucurie copiilor din centrele de plasament cu care Ajungem MARI colaborează în Galați.


Ce scop mai frumos poate sa aibă o zi de naștere dacă nu să aducă zâmbete pe fața unui copil, căldura unei îmbrățișări sincere sau bucuria unei petreceri surpriză.

Cel mai frumos cadou pe care aș putea să îl primesc de ziua mea e să fiți alături de mine și să donați pentru copiii și tinerii noștri. Banii vor fi folosiți pentru a-i sprijini să Ajungă MARI, să aibă o educație mai bună și, de ce nu, un viitor mai bun.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Dă-ţi pasiunea mai departe - Educaţie prin joc

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Daruieste ziua ta ~ 2017

Transformă-ți ziua de naștere într-un an de educație și încurajare pentru un copil dintr-un centru de plasament! În loc de cadouri, transmite-i lui pentru un an intreg dragoste, incurajare,

6 Donatii

Anonymous

50 RON
09 oct 2017

Anonymous

40 RON
La multi ani cu multa sanatate! Va respect pentru ceea ce faceti.
06 oct 2017

Anonymous

158 RON
La Multi Ani!
06 oct 2017

Anonymous

30 RON
06 oct 2017

Anonymous

50 RON
06 oct 2017
Zile de poveste!
06 oct 2017