Diana Teodorescu - Ajungem Mari

Ziua mea pentru ca ei să Ajungă MARI

475 RON Donatii stranse
52.777777777778% Complete
900 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta nu îmi doresc niciun cadou de ziua mea; cel puțin, nu pentru mine. De la începutul anului, împreuna cu Ajungem MARI, mi-am făcut niște prieteni fantastici în copiii din centrul de plasament în regim de urgență unde merg săptămânal. Împreună am explorat Bucureștiul, am fost la film (pentru prima data pentru cei mai mulți copii), la bowling, la escape rooms, am învățat împreună, am făcut teme, ne-am prostit și ne-am jucat mult și bine- și asta numai și numai datorită oamenilor implicați în proiectul Ajungem MARI și prietenilor noștri. 

Nu e întotdeauna ușor de găsit timp și energie și înțeleg perfect că mulți dintre voi ați vrea să faceți ceva pentru copii, dar nu știți ce sau cum sau când. Puteți să o faceți acum. În loc de cadouri, flori și calorii decorate cu marzipan :), puteți dona cât vreți voi și data viitoare când vă voi povesti de aventurile noastre minunate, veți ști că a fost și contribuția voastră. 

Cât despre zâmbetul unui copil care trăiește într-un centru de plasament și care știe că există cel putin un om care crede în el din toată inima- priceless. 

"Giving back is something that comes from the heart to me. It's not that I do it because it's the right thing: I do it because I want do it."


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Dă-ţi pasiunea mai departe - Educaţie prin joc

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Daruieste ziua ta ~ 2017

Transformă-ți ziua de naștere într-un an de educație și încurajare pentru un copil dintr-un centru de plasament! În loc de cadouri, transmite-i lui pentru un an intreg dragoste, incurajare,

6 Donatii

75 RON
"I'll give a little bit of my love to you There's so much that we need to share So send a smile and show you care."
03 nov 2017
Laaaa multi ani suflet bun:-*
02 nov 2017
Hai cu saving the world pisi :-)
02 nov 2017
100 RON
La multi ani!!!!
02 nov 2017

Anonymous

75 RON
La multi ani!
02 nov 2017
30 oct 2017