Mihaela Zlataru - Ajungem Mari

Cadourile de ziua mea = zâmbete pentru copiii din centre

550 RON Donatii stranse
68.75% Complete
800 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ce poate fi mai frumos decât zâmbetul unui copil? 


De când sunt voluntar în programul “Ajungem MARI” am primit multe zâmbete și multă iubire din partea unor minunați copii cărora vreau să le ofer o sansă la educație și experiențe minunate!


De aceea, anul acesta, îmi donez ziua de naștere pentru a le oferi o excursie de neuitat, în care să descopere lumea și să învețe lucruri noi.
Copiii ne primesc cu sentimente atât de frumoase și emoții atât de puternice, consider că și noi, adulții, la rândul nostru, trebuie să le oferim același lucru.
Împreună putem schimba lucrurile și îi putem ajuta să AJUNGĂ MARI.


Vă mulțumesc!♡♡♡


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Dă-ţi pasiunea mai departe - Educaţie prin joc

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Daruieste ziua ta ~ 2017

Transformă-ți ziua de naștere într-un an de educație și încurajare pentru un copil dintr-un centru de plasament! În loc de cadouri, transmite-i lui pentru un an intreg dragoste, incurajare,

5 Donatii

Anonymous

75 RON
02 nov 2017

Anonymous

100 RON
02 nov 2017

Anonymous

150 RON
La Multi Ani Mihaela!!! Multa sanatate, dragoste si succes in realizarea dorintelor!
01 nov 2017
30 oct 2017

Anonymous

150 RON
30 oct 2017