Mari Manole-Baker - Ajungem Mari

Hai să trimitem un copil în tabără

650 RON Donatii stranse
100% Complete
650 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pentru copiii din centrele de plasament taberele Ajungem MARI înseamnă multă bucurie, șansa de a învăța să lucreze în echipa și de a își descoperi calități pe care nici nu și le bănuiau.
Tu care mă știi, m-ai auzit deja vorbind de zâmbetele lor și de energia pe care mi-o dau de fiecare dată când îi văd, de cât de minunați sunt copiii ăștia!


Te rog ajută-mă să trimitem măcar un copil în tabără anul viitor, oricât contează, poți dona simplu, cu cardul. Mulțumesc mult!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanța (te face) Mare 2018

Ne dorim ca și în 2018 să organizăm 3 tabere de dezvoltare personală la munte pentru copiii din centre de plasament. "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

Concurs caritabil de Activity ~ 2017

Joaca si trimite un copil dintr-un centru de plasament intr-o tabara la munte! Taberele sunt cele mai iubite de copii si in 2018 vrem sa strangem fonduri pentru a merge cu 60 de copii din centre in t

3 Donatii

Anonymous

150 RON
11 dec 2017
200 RON
10 dec 2017

Anonymous

300 RON
28 nov 2017