Hai să trimitem un copil în tabără la munte!

 

100% Complete
800 RON
Donations raised
650 RON
Target
4
Donations

Tabarele Ajungem MARI înseamnă mult pentru copiii din centrele de plasament deoarece se desfășoară mai multe activități care îi ajută să se formeze și să se dezvolte. Pe data de 17 decembrie o să joc Activity ca să susțin această cauză. Vă puteți implica prin donații. Vă mulțumesc pentru susținere!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Ne dorim ca și în 2018 să organizăm 3 tabere de dezvoltare personală la munte pentru copiii din centre de plasament. "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

Joaca si trimite un copil dintr-un centru de plasament intr-o tabara la munte! Taberele sunt cele mai iubite de copii si in 2018 vrem sa strangem fonduri pentru a merge cu 60 de copii din centre in tabere la munte. Iar tu ne poti sustine, jucandu-te si devenind fundraiser pe platforma Galantom, a oamenilor de bine. Cum functioneaza? Pe 17 decembrie ne vedem la Epic Bar (str. Coltei 50, zona Un

 

4 Donations

Florina

100 RON
10 Dec 2017
Iti doresc mult succes!
10 Dec 2017
Sunt mandra de tine. Du-te si lupta pt copilasi!
10 Dec 2017
08 Dec 2017