Emilia Mocan - Ajungem Mari

Trimite un copil din centrele de plasament în tabără

380 RON Donatii stranse
58.461538461538% Complete
650 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Taberele la munte sunt una dintre cele mai frumoase și benefice experiențe ptr copiii din centre de plasament. Invata sa aiba incredere in fortele proprii, descopera locuri noi, se bucura de frumusetile naturii si traiesc momente de neuitat.

 

Pentru un copil care nu are parte de incurajari, de un mediu propice de dezvoltare, de ocazii de a vizita locuri noi si de a se relaxa in natura, astfel de experiente sunt mai valoroase decat orice dulciuri si jucarii si ii ajuta sa se dezvolte personal si sa ajunga MARI.

 

Daca doresti sa faci un lucru bun si sa ajuti RESPONSBIL pe cineva doneaza si ajuta-ma sa trimitem impreuna cel putin un copil in tabara la munte anul viitor!

 

Iti multumesc din suflet si te asigur ca gestul tau va aduce multa bucurie in sufletul copilului! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanța (te face) Mare 2018

Ne dorim ca și în 2018 să organizăm 3 tabere de dezvoltare personală la munte pentru copiii din centre de plasament. "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

Concurs caritabil de Activity ~ 2017

Joaca si trimite un copil dintr-un centru de plasament intr-o tabara la munte! Taberele sunt cele mai iubite de copii si in 2018 vrem sa strangem fonduri pentru a merge cu 60 de copii din centre in t

6 Donatii

Sper sa ajutati cat mai multi copii, o initiativa foarte foarte buna!
17 dec 2017
15 dec 2017
Bravo Emilia pentru inițiativa! Chiar cred ca poate avea un impact pozitiv.
15 dec 2017

Anonymous

50 RON
14 dec 2017
Monica & Ela Toma
14 dec 2017

Anonymous

50 RON
14 dec 2017