Ana Cristache - Ajungem Mari

Fă-le copiilor vacanța de iarnă mai frumoasă!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
2,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În această perioadă toți vrem să fim mai buni și să ajutăm și avem impulsul de a oferi cadouri, crezând ca ele pot pune un zâmbet pe fețele copiilor. De cele mai multe ori cadourile materiale nu sunt suficiente. Pentru ei cele mai frumoase cadouri sunt amintirile pe care și le fac și timpul petrecut cu prietenii. 

Așadar, donează pentru a ne ajuta să putem oferi o excursie la munte pentru 15 copii minunați dintr-un centru de plasament.

Au lucrat cu drag în ultimele luni, au fost ascultători și s-au autodepășit! Își doresc mult să meargă la munte, să vadă zăpada, să se plimbe cu trenul și să ne dăm cu sania pe partie!

Sunt copii de care am prins "drag" și eu și colegii voluntari și chiar am vrea să le oferim o experiență frumoasă!

Îți mulțumesc mult!

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Dă-ţi pasiunea mai departe - Educaţie prin joc

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!