Corina Manta - Ajungem Mari

Multumesc pentru incredere!

1,050 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

        Anul acesta, de ziua mea, am ales sa sustin un program frumos si ambitios din care am facut parte, ca voluntar, timp de doi ani. Proiectul Dă-ţi pasiunea mai departe - Educaţie prin joc vine in sprijinul a 2000 de copii institutionalizati din Bucuresti si 25 de judete prin ajutor la teme, ateliere creative si iesiri la evenimente. Activitatile desfasurate alaturi de voluntarii Ajungem Mari ii ajuta pe copiii sa acumuleze cunostinte si sa descopere pasiuni care ii indragostesc de viata si le dau incredere in fortele lor! Invata sa comunice, sa fie increzatori si devin motivati sa isi continue educatia.

        Am avut sansa sa cunosc copii frumosi si dedicati care isi doreau sa invete pentru a ajunge oameni responsabili sau indragostiti, pur si simplu, de arta si frumos, care m-au uimit cu inteligenta si maturitatea lor. Pentru ei si impreuna cu ei sa contribuim la un viitor mai frumos si demn!

        Multumesc pentru incredere!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Dă-ţi pasiunea mai departe - Educaţie prin joc

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

8 Donatii

Anonymous

50 RON
Mult succes si mult spor! :)
08 apr 2018
25 mar 2018

Anonymous

75 RON
23 mar 2018

Anonymous

400 RON
Cu urari de bine !
14 mar 2018

La_vie_en_rose

50 RON
La multi ani cu bucurie si sanatate!
13 mar 2018
04 mar 2018
La multi ani! :)
01 mar 2018

Anonymous

300 RON
La Mulți ani, Corina!
01 mar 2018