Multumesc pentru incredere!

 

Corina Manta Ajungem Mari

100% Complete
1,050 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații

        Anul acesta, de ziua mea, am ales sa sustin un program frumos si ambitios din care am facut parte, ca voluntar, timp de doi ani. Proiectul Dă-ţi pasiunea mai departe - Educaţie prin joc vine in sprijinul a 2000 de copii institutionalizati din Bucuresti si 25 de judete prin ajutor la teme, ateliere creative si iesiri la evenimente. Activitatile desfasurate alaturi de voluntarii Ajungem Mari ii ajuta pe copiii sa acumuleze cunostinte si sa descopere pasiuni care ii indragostesc de viata si le dau incredere in fortele lor! Invata sa comunice, sa fie increzatori si devin motivati sa isi continue educatia.

        Am avut sansa sa cunosc copii frumosi si dedicati care isi doreau sa invete pentru a ajunge oameni responsabili sau indragostiti, pur si simplu, de arta si frumos, care m-au uimit cu inteligenta si maturitatea lor. Pentru ei si impreuna cu ei sa contribuim la un viitor mai frumos si demn!

        Multumesc pentru incredere!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

8 Donații

Anonymous

50 RON
Mult succes si mult spor! :)
08 Apr 2018
25 Mar 2018

Anonymous

75 RON
23 Mar 2018

Anonymous

400 RON
Cu urari de bine !
14 Mar 2018

La_vie_en_rose

50 RON
La multi ani cu bucurie si sanatate!
13 Mar 2018
04 Mar 2018
La multi ani! :)
01 Mar 2018

Anonymous

300 RON
La Mulți ani, Corina!
01 Mar 2018