Tatiana Mocanu - Ajungem Mari

Ziua noastra - un dar pentru copii

1,350 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Draga om unic,

De cand suntem mici, noua, copiilor din familii ni se spune si ni se arata cum sa fim: mai curajosi, mai buni, mai politicosi, mai creativi, mai fericiti, mai multumitori, etc. Insa copiilor din centrele de plasament doar li se cere asta (de catre noi, oamenii din exterior care nu le cunoastem viata si trairile nici macar 1%).
A fost si cazul nostru sa avem aceeasi atitudine pana cand am decis ca este nevoie sa sapam mai adanc, ca este nevoie sa ne implicam si mai ales ca este nevoie sa schimbam ceva la noi inainte sa schimbam ceva la ei. 
Asadar, anul trecut in urma unei mici excursii pregatita cu sprijinul multor oameni care nu pot fi descrisi in cuvinte, ne-am promis sa continuam sa pune caramizi la temeliile unor copii care au nevoie sa AjungaMARI.

Contam ca putem face asta impreuna si ne dorim ca pana (si de) zilele noastre de nastere sa primim cele mai frumoase cadouri (donatiile voastre) pentru a imbunatati lumea copiilor din centrele de plasament.

P.S. 1 Copiii lumii sunt copiii nostri. 
P.S. 2 Un depozit plin cu multumiri (Copiii nostri, Bogdan, Emanuel, Tatiana)

Doneaza daca poti!/ Donate only if you can!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Dă-ţi pasiunea mai departe - Educaţie prin joc

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

9 Donatii

Anonymous

565 RON
15 aug 2018
28 iul 2018

Anonymous

50 RON
28 iul 2018
75 RON
28 iul 2018
28 iul 2018
LMA!
31 mai 2018
pace si toate alea
16 mai 2018

Anonymous

100 RON
18 apr 2018
Good job! <3
17 apr 2018