Ionut Daniel Papa - Ajungem Mari

Alerg pentru a trimite doi copii in tabără la munte

90 RON Donatii stranse
4.6153846153846% Complete
1,950 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Copii fiind, mereu ne bucuram de vacanțele petrecute împreună cu părinții. Acum am crescut, însă plăcerea de a merge in vacanțe a rămas nemărginită. 

Nu toți au însă oportunitatea de a merge în vacanțe. Copiii din Ajungem MARI au acum o șansă! Alerg pentru ca doi dintre copii să ajungă în tabăra montană. Însă am nevoie de ajutorul tău. Donând o sumă în contul de fundraising, șansele ca cei mici să ajungă în tabără cresc, iar odată cu asta și motivația mea de a alerga cât mai intens pentru ei!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanța (te face) Mare 2018

Ne dorim ca și în 2018 să organizăm 3 tabere de dezvoltare personală la munte pentru copiii din centre de plasament. "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

Daruieste ziua ta ~ 2018

Anul acesta transformă-ți cadourile de ziua ta în tabere pentru copiii din centre de plasament!   Oferă șansa unui viitor mai bun pentru aceşti copii susținând proiectul “Vacanţa (te

2 Donatii

75 RON
20 apr 2018

Andrea Virban

15 RON
Bineee, Papito!!!
12 apr 2018