Alina Cristea - Ajungem Mari

3 km pentru 3 copii

550 RON Donatii stranse
55% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Este prima dată când particip la o competiție de genul ăsta și deși nu sunt în forma fizică actuală cea mai bună mi-am propus sa dau tot ce pot pentru a duce la capăt cursa. Până la cei 3 km alergați pe 13 mai vor mai fi mulți alții, pentru că am de gând să mă antrenez în fiecare zi, așa că am nevoie de orice încurajare și sfat. 


Dar mai mult decât orice îmi doresc să ajutăm împreună trei copii din cei 600 pe care asociația Ajungem Mari îi duce în tabere interesante și distractive. 
330 de lei este costul pentru ca un copil să participe timp de un an la 3 cursuri săptămânale pline de joc și activități interactive, ce îl motivează să Ajungă MARE.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanța (te face) Mare 2018

Ne dorim ca și în 2018 să organizăm 3 tabere de dezvoltare personală la munte pentru copiii din centre de plasament. "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Alearga in Echipa Ajungem MARI la Half Marathon! Devino fundraiser Ajungem MARI la Bucharest Half Marathon si trimite un copil dintr-un centru de plasament in tabara la munte! Fie ca alergi la cursa

3 Donatii

Niciodata nu poti spune DESTUL cand este vorba despre fericirea unui copil.
13 mai 2018
25 apr 2018

Anonymous

150 RON
23 apr 2018