Cântec și voie bună pentru un copil

 

Gabriela Burungiu Ajungem Mari

100% Complete
650 RON
Donations raised
650 RON
Target
5
Donations

M-am înscris la acest concurs de karaoke pentru a treia oară pentru că îmi doresc să strâng suficiente donații pentru a trimite cel puțin un copil în tabără. Se zice că a treia oară e cu noroc. :)
Ce înseamnă o tabără pentru un copil defavorizat? Înseamnă o mică vacanță pentru el, înseamnă o șansă de a vizita locuri noi și de a se distra.
Poate când erați mici n-ați avut ocazia să mergeți în tabere – nu v-ar plăcea să ajutați un copil să meargă într-o tabără de dezvoltare personală? 
Dacă ați fost vreodată în vreo tabară, cu siguranță că ați rămas cu amintiri plăcute pe care le împărtășiți celor dragi ori de câte ori aveți ocazia, nu-i așa?

Mulțumesc pentru susținere!Împreună putem face o mică bucurie unui copil!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Ne dorim ca și în 2018 să organizăm 3 tabere de dezvoltare personală la munte pentru copiii din centre de plasament. "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

Cântăm și Ajungem MARI! Încep înscrierile pentru ediţia a treia a Concursului de Karaoke şi pasionaţii de muzică și fapte bune au ocazia să cânte și să aducă din nou multă bucurie copiilor din centre de plasament, oferindu-le O TABĂRĂ de dezvoltare personală la munte! Ne propunem să organizăm şi anul acesta trei tabere pentru copiii din centre de plasament şi avem nevoi

 

5 Donations

Stefania Burungiu

200 RON
Succes!
19 May 2018
18 May 2018

Stefan Stoica

100 RON
Multumesc, Ștefan Stoica!
16 May 2018

Anonymous

50 RON
15 May 2018
03 May 2018