Bianca Dinu - Ajungem Mari

Bianca isi doreste de ziua ei o tabara pentru un copil

0 RON Donatii stranse
0% Complete
650 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut! De ziua mea imi doresc sa ofer bucurie unui copil din centrele de plasament: o tabaraaa!! :) Si pentru a nu fi egoista, m-am gandit sa impart dorinta mea cu voi. Ca sa incepem cu bucurie construirea acestei dorinte, inchideti ochii, imaginati-va ca sunteti din nou copii si va pregatiti bagajele pentru o saptamana la munte. Daca ati zambit, va astept duminica, 20 mai, orele 16:00 in Tunes sa cantam impreuna si sa trimitem copiii in tabara de dezvoltare personala!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanța (te face) Mare 2018

Ne dorim ca și în 2018 să organizăm 3 tabere de dezvoltare personală la munte pentru copiii din centre de plasament. "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

Concurs caritabil de karaoke ~ 2018

Cântăm și Ajungem MARI! Încep înscrierile pentru ediţia a treia a Concursului de Karaoke şi pasionaţii de muzică și fapte bune au ocazia să cânte și să aducă din nou multă bucurie c

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!