Gabriela Oprea - Ajungem Mari

Alerg sa trimit un copil din centru in tabara la munte

560 RON Donatii stranse
86.153846153846% Complete
650 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg 10 km si am nevoie de donatiile voastre ca sa trimitem impreuna un copil dintr-un centru de plasament in tabara la munte!

650 de lei e costul participarii pentru un copil, iar fiecare donatie din partea voastra conteaza! Va fi o saptamana plina de experiente frumoase, cu multe incurajari si limite depasite!

Cred in puterea de schimbare prin educatie, iar cand aceasta poate fi singura ancora pentru un copil, care a fost lipsit de satisfacerea nevoilor emotionale - de sprijin, de incurajare, de mangaiere, de recunostinta, de respect, de recunoastere, de acceptare, de intelegere - ma implic activ pentru a aduce ancora mai aproape.

Va puteti alatura si voi pentru ca impreuna sa facem posibil de realizat un vis: acela de a Ajunge (si ei) Mari!

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanța (te face) Mare 2018

Ne dorim ca și în 2018 să organizăm 3 tabere de dezvoltare personală la munte pentru copiii din centre de plasament. "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Alearga in Echipa Ajungem MARI la Half Marathon! Devino fundraiser Ajungem MARI la Bucharest Half Marathon si trimite un copil dintr-un centru de plasament in tabara la munte! Fie ca alergi la cursa

2 Donatii

Anonymous

530 RON
12 mai 2018

Anonymous

30 RON
Sa începem!
12 mai 2018