Maria Iliuta - Ajungem Mari

Hai sa trimitem in tabara copiii din centre de plasament!

335 RON Donatii stranse
51.538461538462% Complete
650 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut,

Eu sunt Maria și una din ocupațiile mele preferate este să cânt aiurea prin casă/pe holurile biroului, spre disperarea vecinilor și a colegilor de muncă. O altă ocupație pe care încerc să o adaug pe lista mea de activități este implicarea în tot mai multe evenimente/campanii umanitare. Am constatat că și cea mai mică bucățică din puținul fiecăruia - fie că este vorba de timp, bani, cunoștințe etc. - poate avea un impact foarte puternic asupra oamenilor care chiar au nevoie de aceste lucruri. Iar când e vorba de copii, motivația este triplă.

Anul ăsta, cu ajutorul celor de la programul educațional Ajungem Mari, pot să combin aceste două ocupații și să-mi folosesc vocalizele într-un scop nobil! Duminică, pe 20 mai, la Tunes (Strada Gabroveni 16, București) va avea loc un concurs de Karaoke cu scop caritabil. Eu, împreună cu alți cca. 20 de oameni vom cânta, vă vom ”încânta” :D și vom încerca să strângem bani pentru a aduce puțină bucurie în viața copiilor din centre de plasament, și anume a-i trimite într-o serie de tabere de dezvoltare personală.

Vă invit deci în Tunes, duminică la ora 16:00, să cântăm, să bem, să ne simțim bine și, mai ales, să aducem un zâmbet pe fața unor copii care au mare nevoie de asta.

Mulțumesc pentru susținere!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanța (te face) Mare 2018

Ne dorim ca și în 2018 să organizăm 3 tabere de dezvoltare personală la munte pentru copiii din centre de plasament. "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

Concurs caritabil de karaoke ~ 2018

Cântăm și Ajungem MARI! Încep înscrierile pentru ediţia a treia a Concursului de Karaoke şi pasionaţii de muzică și fapte bune au ocazia să cânte și să aducă din nou multă bucurie c

5 Donatii

20 mai 2018

Anonymous

50 RON
These guys rock! Kudos!
20 mai 2018
19 mai 2018

Alex

100 RON
18 mai 2018

Anonymous

10 RON
Have fun!
17 mai 2018