Levente Szasz - Ajungem Mari

Cant ca sa trimitem un copil in tabara la munte!

110 RON Donations raised
16.923076923077% Complete
650 RON Target
3 Donations
I want to donate!

 

Haideţi şi voi! Aduceti o raza de fericire copiilor din centre de plasament inscrisi in programul educational Ajungem MARI. Puteti contribui cu absolut orice, cantand, prin voluntariat sau donatii!

Artist fiind, eu decid sa fac asta prin arta! Uniti prin karaoke noi putem sustine educatia copiilor din centre!

Eu voi canta si va invit sa donati ca impreuna sa strangem cel putin 650 de lei, cat sa trimitem un copil dintr-un centru de plasament intr-o TABARA de dezvoltare personala la MUNTE.

Va asteptam Duminica, 20.05.2018, in Tunes Pub Bucuresti sa contribuim impreuna, prin muzica, la dezvoltarea acestor copii!

Puteti dona si online, direct pe acesta platforma!

Multumesc pentru sustinere!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanța (te face) Mare 2018

Ne dorim ca și în 2018 să organizăm 3 tabere de dezvoltare personală la munte pentru copiii din centre de plasament. "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

Concurs caritabil de karaoke ~ 2018

Cântăm și Ajungem MARI! Încep înscrierile pentru ediţia a treia a Concursului de Karaoke şi pasionaţii de muzică și fapte bune au ocazia să cânte și să aducă din nou multă bucurie c

3 Donations

As promised :D
20 May 2018
18 May 2018

Anonymous

30 RON
16 May 2018