Valentin Talingan - Ajungem Mari

Cant pentru copiii din centre de plasament

0 RON Donatii stranse
0% Complete
650 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna! Numele meu este Valentin.

Imi doresc sa trimit un copil dintr-un centru de plasament in tabara si sa contribui la educatia lui prin programul Ajungem MARI.

Alatura-te acestui eveniment si doneaza si tu!

Iti propun sa vii Duminica, 20.05.2018, cu mine la Tunes Pub Bucuresti, sa donezi si sa ne distram impreuna si sa cantam la karaoke pentru acesti copii.

Distreaza-te si se vor distra si ei!

Poti dona si online aici, pe platforma Galantom! Fiecare donatie se aduna si impreuna ajutam mai multi copii!

Multumesc pentru sustinere!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanța (te face) Mare 2018

Ne dorim ca și în 2018 să organizăm 3 tabere de dezvoltare personală la munte pentru copiii din centre de plasament. "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

Concurs caritabil de karaoke ~ 2018

Cântăm și Ajungem MARI! Încep înscrierile pentru ediţia a treia a Concursului de Karaoke şi pasionaţii de muzică și fapte bune au ocazia să cânte și să aducă din nou multă bucurie c

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!