Ștefan Miclovit - Ajungem Mari

Un colt de lume mai bun!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Copiii sunt viitorul si e cea mai bună investiție sa ajuți copiii.

Pe 20 mai cant la Concursul caritabil de Karaoke de la Tunes Pub pentru a ajuta un copil dintr-un centru de plasament sa mearga in tabara vara asta.

Principiul e simplu: eu cant si voi ma sustineti cu donatii (online aici pe platforma sau la eveniment). Cu 650 de lei un copil merge in tabara. Cati copii putem ajuta impreuna?

Multumesc pentru sustinere!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanța (te face) Mare 2018

Ne dorim ca și în 2018 să organizăm 3 tabere de dezvoltare personală la munte pentru copiii din centre de plasament. "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

Concurs caritabil de karaoke ~ 2018

Cântăm și Ajungem MARI! Încep înscrierile pentru ediţia a treia a Concursului de Karaoke şi pasionaţii de muzică și fapte bune au ocazia să cânte și să aducă din nou multă bucurie c

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!