Betty Beatrice - Ajungem Mari

Trimite un copil în tabără!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
650 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna! Numele meu este Betty si duminca te astept in Tunes Pub Bucuresti, sa cantam la karaoke.

Scopul nostru principal nu va fi distractia, de data asta, desi este oricum 100% garantata!

De data asta vreau sa ajutam impreuna copiii institutionalizati. Particip la concursul caritabil de karaoke si am nevoie de sustinerea ta prin donatii.

Doneaza orice suma conteaza si ajuta copiii sa ajunga in tabara!Costul taberei pentru un copil este de 650 de lei. Fiecare donatie se transforma in zile de tabara, drumetii si excursii.

Hai la Tunes duminica, 20.05.2018! #ajutorprinarta

Poti dona la eveniment sau online aici pe platforma. :)

Multumesc pentru sustinere!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanța (te face) Mare 2018

Ne dorim ca și în 2018 să organizăm 3 tabere de dezvoltare personală la munte pentru copiii din centre de plasament. "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

Concurs caritabil de karaoke ~ 2018

Cântăm și Ajungem MARI! Încep înscrierile pentru ediţia a treia a Concursului de Karaoke şi pasionaţii de muzică și fapte bune au ocazia să cânte și să aducă din nou multă bucurie c

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!