Francesca Patricia Barbacariu - Ajungem Mari

Karaoke pentru fapte bune - trimitem copiii din centre în tabără!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
650 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna! Numele meu este Francesca. Hai împreună să ajutăm copiii din centre de plasament să meargă în tabără prin programul Ajungem MARI!

Eu cânt la Concursul caritabil de karaoke și am nevoie de susținerea ta prin donații. Costul taberei pentru un copil este de 650 de lei. Poți dona online aici pe platforma Galantom, sau direct la eveniment, unde ne distrăm și facem fapte bune.

Unde? Hai la Tunes, duminică, 20.05.2018, și donează!

Împreună ajutăm copiii prin karaoke. #ajutorprinartă

Mulțumesc pentru susținere!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanța (te face) Mare 2018

Ne dorim ca și în 2018 să organizăm 3 tabere de dezvoltare personală la munte pentru copiii din centre de plasament. "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

Concurs caritabil de karaoke ~ 2018

Cântăm și Ajungem MARI! Încep înscrierile pentru ediţia a treia a Concursului de Karaoke şi pasionaţii de muzică și fapte bune au ocazia să cânte și să aducă din nou multă bucurie c

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!