Dana isi doreste sa cante pentru a trimite un copil in tabara

 

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
650 RON
Target
0
Donații

Vacanta de vara e tot mai aproape si, asa cum stim cu totii, orice copil isi doreste sa mearga in tabara la munte. Mi-am propus sa particip la concursul de karaoke pentru a oferi cateva zile de neuitat unuia dintre copiii din centrele de plasament din Bucuresti. Principiul e simplu: eu cant si voi donati sa ma sustineti! Puteti dona simplu aici pe platforma sau direct la eveniment!

Orice suma conteaza, iar donatiile voastre pot transforma un vis in realitate. Costul unei tabere ajunge la suma de 650 lei, dar impreuna avem toate sansele sa trimitem un copil la munte in urmatoarele luni.

Alaturi de Ajungem Mari, copiii sunt ajutati sa-si faca temele la diverse materii si sa se pregateasca pentru scoala. Merg la filme, expozitii, piese de teatru, cursuri sau diverse ateliere.

Pentru ca nimic nu poate inlocui, insa, farmecul taberelor petrecute la munte, va invit sa-i ajutam sa aiba o vacanta de vis!

Multumesc pentru sustinere!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Ne dorim ca și în 2018 să organizăm 3 tabere de dezvoltare personală la munte pentru copiii din centre de plasament. "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

Cântăm și Ajungem MARI! Încep înscrierile pentru ediţia a treia a Concursului de Karaoke şi pasionaţii de muzică și fapte bune au ocazia să cânte și să aducă din nou multă bucurie copiilor din centre de plasament, oferindu-le O TABĂRĂ de dezvoltare personală la munte! Ne propunem să organizăm şi anul acesta trei tabere pentru copiii din centre de plasament şi avem nevoi

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!