De ziua mea îmi doresc să facem copiii fericiți

 

13.461538461538% Complete
175 RON
Sumă strânsă
1,300 RON
Target
2
Donații

Anul acesta imi doresc din suflet ca de ziua mea sa pot aduce putina bucurie in viata unui copil dintr-un centru de plasament, iar TU ma poti ajuta sa facem asta!

Sunt voluntar si coordonator Ajungem MARI si am vazut ce lucruri minunate se intampla aici si ce impact au toate activitatile pe care voluntarii le fac pentru copii. Sunt copii minunati, cu un potential fantastic care au nevoie de sprijinul meu si al TAU si al tuturor pentru a ajunge MARI, oameni responsabili si independenti.

Asa ca de ziua mea doresc ca in loc de cadouri sa primesc donatii care se vor transforma in iesiri pentru copii in afara centrelor de plasament (la teatru, film, parcuri de aventura, sali de escalada, ateliere creative, patinoar, laser tag si multe altele). Aceste iesiri ii ajuta sa-si dezvolte abilitati de comunicare, de orientare in spatiu, ii determina sa-si depaseasca temerile, sa socializeze, sa descopere locuri si oameni noi, practic sa descopere orasul si comunitatea in care traiesc si sa se integreze mai bine.

600 de lei stransi aici acopera costurile pentru 12 iesiri, timp de un an pentru un copil. Nu conteaza cat donezi, chiar si cel mai mic gest conteaza, sumele se aduna si contribuie la viitorul acestor copii. 

Ajuta-ma sa le oferim bucurie!

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

SUSŢIN PROIECTUL

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Anul acesta transformă-ți cadourile de ziua ta în ieșiri și experiențe frumoase pentru copiii din centre de plasament! Oferă șansa copiilor din centre de plasament să descopere lumea susținând proiectul “Explorator pentru o zi” și încurajând prietenii să doneze pentru cauza pe care ai ales-o.    Prin proiectul “Explorator pentru o zi” oferim copiilor și tinerilor ș

 

2 Donații

Anonymous

La mulți ani! și multă apreciere pentru ceea ce esti si ceea ce faci!
11 Sep 2018