Vivianda Mihaila - Ajungem Mari

Hai să ajutăm împreună copiii din centre de plasament

1,205 RON Donatii stranse
80.333333333333% Complete
1,500 RON Target
11 Donatii
2 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Am decis ca și în acest an de ziua mea, să încerc să strâng bani pentru copiii din centre de plasament, pentru că de când sunt în echipa Ajungem MARI înțeleg mult mai bine care sunt nevoile reale ale copiilor din centrele de plasament. Și chiar îmi e greu să mă decid pentru ce anume vreau sa strâng bani pentru ca nevoile sunt multe. Enumăr câteva dintre nevoi și vă las pe voi să decideți pentru ce vreți să donați (puteti sa menționați ce alegeți în formularul de donare. Orice alegere faceți, vă garantez că banii sunt super bine investiți și chiar ajung la copii.

TERAPIE - copiii au multiple traume și probleme de comunicare. Au mare nevoie de terapie specializată pe termen lung și chiar as vrea sa înscriu un grup de copii care are mare nevoie, la un grup de dezvoltare personală cu un terapeut cu experiență. Detalii aici: https://www.gokid.ro/psihoarmonie-modul-1-curs-de-dezvoltare-personala-pentru-copii-3-6-ani-si-7-11-ani/

EXCURSII - copiii își doresc experiențe inedite, iar eu îmi doresc să ii duc într-o excursie la munte sau la mare macar pe 1-2 dintre ei. Am văzut cât de mult înseamnă tabăra Ajungem Mari și aș vrea ca câți mai mulți copii sa experimenteze asta

ÎMBRĂCĂMINTE - copiii sunt etichetați din cauza îmbrăcămintei pe care o poartă, prin urmare mi-aș dori ca cu banii strânși să pot să duc macar un copil la cumpărături ca să schimbăm ceva în viața lui.

DRAGOSTE - copiii au nevoie de dragoste, dar asta nu se cumpără cu bani :) Dacă totuți aveți de dat puțină dragoste, vă așteptăm la voluntariat. Detalii aici: https://www.ajungemmari.ro/devino-voluntar/

Vă mulțumesc! ❤


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Dă-ţi pasiunea mai departe - Educaţie prin joc

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

11 Donatii

La multi ani!
21 sep 2018
21 sep 2018
La multi ani!
21 sep 2018
21 sep 2018
17 sep 2018
Succes!
17 sep 2018
17 sep 2018
La multi ani!
16 sep 2018
La multi ani Vivi! mi-ar placea sa investesti banii in terapie pentru copii :)
15 sep 2018
La mulți ani frumoși!
14 sep 2018