Un dar in spiritul Craciunului... O melodie din suflet

 

Levente Szasz Ajungem Mari

1% Complete
10 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații

A venit din nou acea minunata perioada din an cand spiritul craciunului ne aduce bucurie in suflet si in casa... Din aceasta bucurie, a mea, as vrea sa fac un dar pentru un suflet bun si plin de optimism. Hai si tu sa aducem impreuna bucuria in sufletul unui copil...

_________________

Costul taberei pentru un copil este de 650 de lei, iar fiecare donaţie poate acoperi costurile pentru o drumeție la cabana Diham, o excursie cu telecabina la Babele, Sfinx și Crucea Caraiman sau pentru o zi întreagă de tabără plină de jocuri și surprize, experiente si aminttiri frumoase!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Ne dorim ca și în 2019 să le putem oferi copiilor din centre de plasament șansa de a descoperi bucuria muntelui! Ar fi grozav să putem organiza și anul acesta, cu ajutorul vostru, 3 tabere pentru cel puțin 60 de copii minunați!

 

Cântăm și Ajungem MARI!    La a patra ediţie a Concursului de Karaoke şi pasionaţii de muzică și fapte bune au ocazia să cânte și să aducă din nou multă bucurie copiilor din centre de plasament, oferindu-le O TABĂRĂ de dezvoltare personală la munte!    Ne propunem să organizăm şi in 2019 trei tabere pentru copiii din centre de plasament şi avem nevoie (din nou) de aj

 

1 Donații

Tunes Family
07 Dec 2018