De ziua mea imi doresc sa facem copiii fericiti!

 

Florina Voicu Ajungem Mari

23.871794871795% Complete
931 RON
Sumă strânsă
3,900 RON
Target
10
Donații

Anul acesta am devenit voluntar "Ajungem MARI" astfel ,mi s-a dat ocazia sa ofer din cunostintele mele unor copiii minunati de clasa I a devenind mentor pentru ei.


Am intrat in luna cadourilor, iar cel mai frumos dar pe care il poti primi in aceasta perioada este satisfactia de a ajuta copiii sa zambeasca de sarbatori. Transforma-te intr-un Mos Craciun generos si fa o bucurie celor mai putini norocosi ca tine, pentru a le readuce zambetul!

Ajutati-ma sa le facem o bucurie si sa le oferim experienta magica a unei tabere de dezvoltare personala la munte. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Ne dorim ca și în 2019 să le putem oferi copiilor din centre de plasament șansa de a descoperi bucuria muntelui! Ar fi grozav să putem organiza și anul acesta, cu ajutorul vostru, 3 tabere pentru cel puțin 60 de copii minunați!

 

Anul acesta te provocam sa fii generos si sa donezi cadourile de ziua ta! Le vei da prietenilor si colegilor tai ocazia sa faca fapte bune! Cere-le, in loc de cadouri pentru tine, experiente pe care un copil dintr-un centru de plasament nu le va uita niciodata!  Ne propunem să organizăm şi in 2019 trei tabere de dezvoltre personala la munte pentru copiii din centre de plasament şi avem nevoi

 

10 Donații

Doamna Manu si Nicoleta Manu si Nicoleta

06 Dec 2018
05 Dec 2018

Ryan a Raducanu

05 Dec 2018

Anonymous

05 Dec 2018

Anonymous

05 Dec 2018