Oamenii mici fac lucruri mari!

 

Simona Ferentz Ajungem Mari

30.769230769231% Complete
200 RON
Sumă strânsă
650 RON
Target
3
Donații

Cea mai frumoasa amintire a copilariei mele a fost tabara din clasa a VI-a. Sa construim cea mai frumoasa amintire si pentru copilaria lor!

_________________

Costul taberei pentru un copil este de 650 de lei, iar fiecare donaţie poate acoperi costurile pentru o drumeție la cabana Diham, o excursie cu telecabina la Babele, Sfinx și Crucea Caraiman sau pentru o zi întreagă de tabără plină de jocuri și surprize, experiente si amintiri frumoase!

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Ne dorim ca și în 2019 să le putem oferi copiilor din centre de plasament șansa de a descoperi bucuria muntelui! Ar fi grozav să putem organiza și anul acesta, cu ajutorul vostru, 3 tabere pentru cel puțin 60 de copii minunați!

 

Cântăm și Ajungem MARI!    La a patra ediţie a Concursului de Karaoke şi pasionaţii de muzică și fapte bune au ocazia să cânte și să aducă din nou multă bucurie copiilor din centre de plasament, oferindu-le O TABĂRĂ de dezvoltare personală la munte!    Ne propunem să organizăm şi in 2019 trei tabere pentru copiii din centre de plasament şi avem nevoie (din nou) de aj

 

3 Donații

Turkishpower

Turcia e alaturi de voi
08 Dec 2018
Mic cu mic se face mare
08 Dec 2018

Anonymous

08 Dec 2018