Ziua mea pentru copii

 

Madalina Peicea Ajungem Mari

100% Complete
655 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
9
Donații

Pentru ca acesti copii merita o vara magnifica, si pentru ca mie nu imi trebuie nimic, va incurajez sa donati aici, daca vreti sa faceti o fapta buna.

Multumesc! :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Tabăra de dezvoltare personală "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

Invitam oamenii inimosi sa isi puna o altfel de dorinta de ziua lor: sa isi doreasca educatie solida pentru copiii din orfelinate, copiii strazii si cei din familii foarte sarace, educatie care sa le dea sansa la un viitor mult mai bun. Mediul in care traiesc acesti copii nu le ofera prea multe sanse, dar daca ne unim eforturile, ii putem ajuta sa se dezvolte frumos prin programe care pun accent

 

9 Donații

lma! raluca si ghiote
12 Feb 2015
pe langa cadou, mai donam si noi ceva :)
12 Feb 2015
Cadoul Madalinei :D
11 Feb 2015
11 Feb 2015
Să crești mare!
11 Feb 2015
06 Feb 2015
Pentru o fiinta frumoasa, si la exterior si in interior! :)
06 Feb 2015
LMA! :D
06 Feb 2015