Alexandra Niculescu - Ajungem Mari

Jucam Catan sub acoperire, de fapt scopul e sa trimitem pustii intr-o tabara supercalifragilisticexpialidocious!!! :)

410 RON Donatii stranse
41% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna :)

Hai sa va spun o mica poveste despre ce facem noi aici:
Am descoperit Asociatia Lindenfeld acum o saptamana cand m-am alaturat proiectului Ajungem Mari!!!
Sunt voluntar cu acte, merg la copii extraordinari si impreuna cu o echipa minunata facem o schimbare in educatia pentru viitor.

Si pentru ca stiu ca si tu ai vrea sa ajuti dar nu ai suficient timp de voluntariat si implicat in proiecte, m-am alaturat si proiectului „Vacanta (te face) Mare” si-ti cer ajutorul: strangem banuti pentru ca vrem sa le oferim cat mai multor copii din centre de plasament si familii nevoiase bucuria unei frumoase evadari de o saptamana, intr-o tabara de dezvoltare personala.

Jucam Catan sub acoperire , scopul nu e sa castigam ci sa trimitem copii in tabere minunate si pentru asta avem nevoie de fonduri.

Multumesc,
Alexandra

"There is so much more to life than just working and going to school , there is so much to see around you , so open your eyes once in a while."


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanta (te face) Mare 2015

Tabăra de dezvoltare personală "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

Campionat caritabil de Catan ~ 2015

Ne jucăm şi Ajungem MARI! În programul educaţional Ajungem Mari pentu copiii din centre de plasament şi medii defavorizare, JOCUL este baza. Învăţarea prin joc este atractivă, motivanta şi

7 Donatii

11 feb 2015
Succes !
10 feb 2015
10 feb 2015
10 feb 2015
DesmoRiders Romania este alturi de voi
10 feb 2015
Felicitari!
10 feb 2015
Sper sa atingeti target-ul.
09 feb 2015