Gabriel Teris - Ajungem Mari

Vreau sa trimit un copil in tabara!

210 RON Donatii stranse
42% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

  Un copil are sansa sa plece intr-o extraordinara tabara de vara si eu am ocazia sa fiu cel care ii poate oferi aceasta experienta!   Sigur va aduceti aminte ce distractie era in tabara. Un copil dintr un centru de plasament are nevoie de mine.   Sustineti-ma in campionatul de catan si visul unui copil va  fi indeplinit! Impreuna Ajungem Mari!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanta (te face) Mare 2015

Tabăra de dezvoltare personală "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

Campionat caritabil de Catan ~ 2015

Ne jucăm şi Ajungem MARI! În programul educaţional Ajungem Mari pentu copiii din centre de plasament şi medii defavorizare, JOCUL este baza. Învăţarea prin joc este atractivă, motivanta şi

4 Donatii

13 mar 2015
Bafta Gabi!
19 feb 2015
16 feb 2015
Eu n-am fost niciodata in tabara! :) Hai sa-i trimitem pe copii!
16 feb 2015