Ajungem Mari

Ajungem Mari

Cursuri vocationale pentru copii ~ 2019

Status: Financed

„Prinde formă” este un proiect permanent în cadrul programului educațional Ajungem MARI prin care vrem să îi sprijinim pe copiii și ținerii din centre să se cunoască mai bine și să își dezvolte abilitățile prin cursuri vocationale (canto, teatru, chitara, tobe, robotica, inot, dans etc.) si cursuri de calificare.

[ Show more ]

41,072 RON

Raised:

1

Supporters:

434

Donations:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

"Prinde forma" este un proiect permanent in cadrul programului educational Ajungem Mari prin care sprijinim copii si tineri din centre de plasament sa isi gaseasca si urmeze pasiuni care sa le ofere sanse mai bune pentru a ajunge MARI, puternici si increzatori in ei! 

Pentru a ajunge sa se descopere si sa aiba incredere in ei si, in functie de pasiunile lor, copiii merg la cursuri vocationale (muzica, pictura, teatru, robotica, gimnastica si multe altele), iar tinerii sunt indrumati catre cele mai potrivite cursuri de calificare.

Prin participarea si implicare in activitățile din proiect, copiii și tinerii devin mai siguri pe ei, determinați și ambițioși si mai pregatiti sa devina independenti cand parasesc centrele.

Costul pentru inscrierea unui copil la un curs vocational este de 200 lei/luna. Te poti inscrie ca fundraiser pentru a-i oferi unui copil sprijin timp de 1, 2, 3 sau 12 luni, sprijin care este o sansa la un viitor mai bun!

Multumim pentru sustinere! Impreuna crestem copii puternici.