Terapie pentru copii vulnerabili @ Daruieste ziua ta ~ 2020

Tu ce vei face de ziua ta anul acesta? Poate că nu vei ciocni paharul cu prietenii cei mai buni. Poate că nu veți dansa nici blues, nici rock. Și nici nu vă veți întreba unde să mergeți.

Dar azi, putem fi împreună mai mult ca oricând, chiar dacă #stămacasă. Doar împreună putem schimba tabloul în care trăim cu toții.

Pentru tine, pentru mine, pentru România, #rescriepovestea, Dăruiește-ți ziua!

Ce trebuie să faci?

Intra pe ziuata.galantom.ro și

1. Alege cauza în care crezi

Iți alegi proiectul pe care vrei să îl susții. Poți alege dintre proiectele organizațiilor care sunt deja pe platformă sau ne poți propune o organizatie nouă.

2. Creaza-ți o pagina pentru Dăruiește ziua ta

Iți creezi o pagină de donații în doar câteva minute, completând data nașterii, datele de contact, titlul paginii și suma pe care îți propui să o strângi. Apoi vei avea posibilitatea să îți personalizezi pagina cu poza ta și un text cu motivația personală.

3. Raspândește vestea bună

După ce vei primi aprobarea paginii tale de donații pe e-mail, poți începe să o promovezi online și offline. Încurajeaza-ți prietenii să fie alături de tine și să doneze pentru cauza ta banii pe care i-ar fi dat pe cadouri. Ei vor dona online direct pe pagina ta, rapid și sigur, prin plata securizata, cu cardul.

Perioada optimă de a începe campania de ziua ta este cu 2-3 saptămâni înainte. 

Gasești aici câteva recomandari pentru fundraising.

#ziuatarescriepovestea
#nepasadeacasa

[ Show more ]
Galantomi:

3

Donatii:

33

Suma:

2,914 RON

Pagini fundraising

Cel mai bun cadou de ziua mea este ca un copil să poată să meargă la ședințe de terapie!

Vreau sa imi donez ziua deorece zâmbetul unui copil este cel mai bun leac pentru suflet.Ajută un copil să aibă un chip luminos, zâmbitor, bucuros

1,500 RON Target
1,459 RON Suma
20 Donatii
97,268% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Ma numesc Irinel. Sunt o norocoasă pentru ca am alaturi i familie si prieteni dragi. Câteodată i-am dezamăgit, ei in schimb niciodată iar pentru

1,000 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

De ziua mea imi doresc sedinte de terapie pentru copiii din centrele de plasament

De ziua mea de nastere imi doresc sa ii sprijinim pe copiii din centrele de plasament prin terapie adaptata nevoilor fiecaruia dintre ei.Sunt voluntar

1,000 RON Target
1,455 RON Suma
13 Donatii
100% Complete