Ajungem Mari

Ajungem Mari

Cursuri vocaţionale pentru copii ~ 2020 @ Daruieste ziua ta ~ 2020

Dată: 31 December 2020
Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sa
[ Show more ]

1

Galantomi:

4

Donații:

270 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii și colegii iti pot face cadouri donand online pe platforma Galantom, pe pagina ta specială de fundraiser, pentru proiectul ales de tine. Asa vei împărți satisfacția de a ajuta cu toți cei dragi! 

Cum îți dăruiești ziua? E simplu! Te înscrii completând formular online pe platforma oamenilor de bine, Galantom: http://www.ajungemmari.ro/implica-te/devino-fundraiser-galantom/, noi îți creăm pagina, iar apoi tu o dai mai departe (share pe Facebook, mesaje, e-mail) prietenilor și colegilor ca să te susțină prin donații.

Donațiile strânse de tine vor se vor transforma in cursuri vocationale pentru copiii talentati. Ii vei ajuta sa isi descopere si urmeze pasiunile

Prin acest proiect oferim copiilor ocazia să participe, în funcție de interesul, abilitățile și pasiunile lor, la cursuri de muzică, teatru, înot, robotică, informatică, dans sau engleză! Cursurile le dau incredere in fortele lor si ii ajuta sa devina mai responsabili, mai disciplinati, mai motivati chiar si sa isi continue studiile.

Daca uneori in centre sau la scoala primesc etichete sau sunt marginalizati, la cursuri sunt admirati pentru talentul sau abilitatile lor si cei din jur ii apreciaza asa cum sunt, iar asta le da incredere pentru viitor.

Costul participării este de 200 de lei pentru un copil. Poti alege sa sustii un copil pentru mai multe luni sau chiar un an (2400 de lei/copil). Cu ajutorul donațiilor voastre, în 2020 ne propunem să trimitem 70 de copii la cursurile de care au atât de multă nevoie!

Cu ajutorul tau, acesti copii greu incercati vor capata incredere in ei, vor depasi temeri, vor comunica mai bine, se vor integra mai usor, vor privi cu speranta viitorul.

Fiecare fundraiser își poate propune să susțină 1, 2 sau mai mulți copii să se bucure de un an de experiențe care să îi ajute să se dezvolte. Noi te provocăm să susții măcar un copil.

Chiar dacă nu reușești să strângi toți banii pentru un copil, orice donație ne ajută să completăm suma totală.

Mulțumim din suflet! Împreună ii ajutam sa Ajunga MARI!
________________________________________________
Programul educațional Ajungem MARI desfasurat de Asociatia Lindenfeld pentru copii instituționalizați și din medii defavorizate a pornit în iunie 2014 cu buget 0 și o mână de voluntari, iar în prezent implică peste 1600 de voluntari și ajută 2500 de copii din București și 25 județe. Scopul programului este să îi ajute pe copii să devină oameni MARI, responsabili, independenți și siguri pe forțele lor. Proiectele urmăresc dezvoltarea personală a copiilor și includ cursuri și ateliere creative saptamanale cu voluntarii, cursuri vocatioale, terapie, ieșiri educative si excursii, tabere de dezvoltare personală și vizite de orientare profesională in locuri de munca. În 2015 proiectul “Dă-ți pasiunea mai departe” a obținut premiul pentru „Proiectul anului în domeniul educației” la Gala Națională a Voluntarilor, iar in 2019 programul a primit “Premiul pentru Curaj” la Gala Oameni pentru Oameni.