Terapie pentru copii vulnerabili ~ 2020 @ Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2020

Alearga in Echipa Ajungem MARI la Bucharest Marathon!

Devino fundraiser Ajungem MARI la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon si ofera-le copiilor din centrele de plasament sedinte de terapie de care au atata nevoie! 

Fie ca alergi la cursa populara de 2,5 km, la stafeta sau la curse de 10 sau 21 km, poti deveni fundraiser si poti aduce multa bucurie copiilor din centre!

Vrem sa ajutam cat mai multi copii si tineri vulnerabili cu sedinte de terapie (consiliere psihologica si psihoterapie, sand-play, terapie prin joc) prin care sa-si imbunatateasca abilitatile de comunicare, sa invete să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, separarea de familie, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Costul mediu pentru o sedinta de terapie pentru un copil este de 100 de lei. Cu 1000 de lei un copil poate merge la 10 sedinte de terapie adaptata nevoilor lui. 

Te provocam sa strangi aceste fonduri pentru a oferi unui copil sprijinul de care are nevoie. 

Cum devii fundraiser?

Separat de inscrierea in concurs, care se face pe site-ul https://www.bucuresti21km.ro/te inscrii ca fundraiser pe platforma Galantom completand acest formular https://www.ajungemmari.ro/implica-te/devino-fundraiser-galantom/. Noi iti cream o pagina pe platforma Galantom si tu promovezi pagina in randul prietenilor si colegilor, care te vor sustine cu donatii online cu cardul ca sa iti dea curaj inca de cand te antrenezi!

Pentru detalii si mai multe informatii ne poti contacta: iarina@ajungemmari.ro

Ne vedem la maraton, unde copiii din centre vor fi foarte fericiti sa dea mai departe catre alergatori incurajarile primite de la voluntarii Ajungem MARI!

Hai sa le dam copiilor o sansa la educatie pentru un viitor mai sigur! Multumim din suflet pentru sustinere!

[ Show more ]
Galantomi:

0

Donatii:

Suma:

0 RON

Pagini fundraising