Ajungem Mari

Ajungem Mari

Ajungem MARI ține SCUT pentru Spitalul de Urgență Petroșani @ 30 Day Fundraising Challenge ~ 2020

Dată: 31 December 2020
Folosește puterea ta de a face bine și acceptă provocarea de a strânge fonduri pentru Spitalul de Urgență din Petroșani! La Spitalul de Urgenț
[ Show more ]

3

Galantomi:

14

Donații:

1,131 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Folosește puterea ta de a face bine și acceptă provocarea de a strânge fonduri pentru Spitalul de Urgență din Petroșani!

La Spitalul de Urgență Petroșani este nevoie urgent de echipamente de protecție pentru personalul medical, de dezinfectanți, de teste și de ventilatoare.

Voluntarii și prietenii Ajungem MARI se alătură Asociației ZI de BINE și strângem fonduri pentru  echipamente de protecție, de testare și de suport al pacienților. Vom dona toate fondurile strânse Asociației ZI de BINE care gestionează în prezent campania de donații de echipamente pentru 20 de spitale. Asociația ZI de BINE este fondată de Melania Medeleanu și de Luciana Zaharia, care este și super-voluntar Ajungem MARI.

________________

Alătură-te campaniei, devino fundraiser și strânge fonduri pentru Spitalul de Urgență Petroșani:

1.            Te înscrii că fundraiser pe platformă Galantom completând acest formular https://www.ajungemmari.ro/implică-te/devino-fundraiser-galantom/. Vei alege și spitalul pe care vrei să îl susții

 2.           Noi îți creăm o pagină pe platformă Galantom și îți trimitem link-ul ei și detalii pe e-mail

 3.           Tu promovezi pagina în rândul prietenilor, colegilor și apropiaților care te vor susține cu donații online cu cardul, foarte simplu, pe platformă. 

Pentru detalii și mai multe informații ne poți contacta: office@ajungemmari.ro

Dacă vrei să donezi prin transfer bancar, te rugăm să completezi la detalii plată “pentru spital Petrosani – Nume Fundraiser” ca noi să putem adaugă donația manual în platformă: Asociația Lindenfeld, CUI: 32059804, RO10 BACX 0000 0012 8851 7000. 

Îți mulțumim din suflet pentru susținere!