Ajungem Mari

Ajungem Mari

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon

Dată: 04 October 2015
Alearga la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon si ajuta un copil dintr-un centru de plasament sa AJUNGA MARE! Prin cursuri interactive, ateliere creat
[ Show more ]

7

Galantomi:

48

Donații:

2,940 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Alearga la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon si ajuta un copil dintr-un centru de plasament sa AJUNGA MARE!

Prin cursuri interactive, ateliere creative si iesiri antrenante, alaturi de voluntari care le devin copiilor prieteni, profesori si mentori!

Pana acum de proiect beneficiaza de sprijinul a 350 de voluntari 700 de copii si tineri din Bucuresti si alte 4 judete, iar din toamna aceasta activitea se extinde rapid si demareaza in alte 12 judete. Proiectul a pornit in iulie 2014 si a primit din primul an premiul II la Gala Societatii Civile la sectiunea “Proiecte de voluntariat”.

Pentru extindere programul Ajungem MARI are nevoie de fonduri pentru materialele educationale pe care voluntarii le folosesc la ore si pentru organizarea training-urilor pentru voluntarii din Bucuresti si din tara.

Anul trecut toate proiectele noastre au fost finantate cu sprijinul fundraiserilor de la evenimente sportive de tip maraton, asadar credem ca bucurestenii care alearga pot aduce o contributie extraordinara in vietile acestor copii. Invitam participantii la maraton sa sustina cauza si ii invitam si sa ii cunoasca pe copii si voluntari pentru a intelege cat de important este ajutorul pe care il ofera.

500 de lei este costul pentru ca un copil sa participe timp de un an la 3 cursuri saptamanale pline de joc si activitati interactive si ia iesiri din centre, alaturi de voluntari care ii devin prieteni si mentori si il motiveaza sa Ajunga MARE.  

Pe langa inscrierea in maraton, participantii sunt invitati sa devina fundraiseri si sa stranga prin donatiile prietenilor suma pentru UN AN de EDUCATIE pentru un copil.

Pentru a deveni fundraiser, particiantii sunt invitati sa stranga fonduri pe platforma oamenilor de bine Galantom, completand formularul de inscriere aici - http://www.ajungemmari.ro/implica-te/formular-fundraiser-galantom/ (taxa de participare in competitie se achita separate pe www.bucharest-marathon.com)

Multumim din suflet in numele copiilor!

Mai multe despre eveniment poți afla aici: bucharest-marathon.com.