Ajungem Mari

Ajungem Mari

Dă-ţi pasiunea mai departe - Educaţie prin joc @ BUCHAREST INTERNATIONAL HALF MARATHON ~ 2017

Dată: 14 May 2017
Invităm pasionații de fapte bune să alerge la Bucharest International Half Marathon ca să susțină educația copiilor din centre plasament! 2.0
[ Show more ]

15

Galantomi:

139

Donații:

21,765 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Invităm pasionații de fapte bune să alerge la Bucharest International Half Marathon ca să susțină educația copiilor din centre plasament!

2.000 de copii beneficiază de sprijinul voluntarilor Ajungem MARI în București și alte 25 de județe. În cadrul programului, copiii din centre de plasament participă săptămânal la cursuri interactive și ateliere creative, dar și ieșiri din centre alături de voluntari care le devin modele și îi ajută să ajungă MARI. 

500 de lei este costul unui copil pentru un an de educație non-formală, care implică cursuri săptămânale cu jocuri și activități interactive, dar și ieșiri din centre. 
_____________________________

Cum funcționează?

E simplu! Te înscrii, alergi, iar prietenii donează ca să te susțină. 
Înscrierea se face prin completarea unui formular online pe platforma oamenilor de bine, Galantom: http://www.ajungemmari.ro/implica-te/formular-fundraiser-galantom/.

Taxa de participare la maraton se achită separat. 
______________________________

Despre maraton

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

Ediția de anul acesta va fi pe 13-14 Mai 2017, cu startul în Piața Constituției din București. 

Probele de concurs sunt:

Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la alegere: 21.097 km, 10 km sau 2,9 km Cursa individuală (1/2 din circuit) - 10.548 km Ștafetă - Echipa de 4 persoane, fiecare aleargă câte 5,27 Km Cursa Populară - 2,9 km Cursa Copiilor - 0,84 - 1,4 km (în funcție de vârstă)

Concursul are loc pe 13-14 mai și înscrierile se fac până 3 mai sau 12-13 mai (taxa diferă în funcție de tipul cursei și de data înscrierii) la: http://www.bucuresti21km.ro.

_________________________

Programul educațional Ajungem MARI pentru copii instituționalizați și din medii defavorizate a pornit în iunie 2014 cu buget 0 și o mână de voluntari, iar între timp implică peste 1000 de voluntari și ajută 2000 de copii din București și 25 județe. 

Scopul programului este să îi ajute pe copii să devină oameni MARI, responsabili, independenți și siguri pe forțele lor. Proiectele urmăresc dezvoltarea personală a copiilor și includ cursuri și ateliere creative, ieșiri educative, tabere de dezvoltare personală și vizite de orientare profesională. Rezultatele învățării prin joc și uilizării metodelor non-formale sunt creșterea stimei de sine și dezvoltarea abilităților pentru a deveni adulți responsabili și independenți. Copiii din centre au mare nevoie de atenție, afecțiune și încurajare din partea voluntarilor care lucrează cu entuziasm, răbdare și înțelegere, motivându-i pe copii să învețe și ajutându-i să descopere ce le place și ce vor să facă mai departe.