Dă-ţi pasiunea mai departe - Educaţie prin joc @ Băneasa Forest Run ~ 2018

Devino fundraiser Ajungem MARI la Baneasa Forest Run si ajuta copiii din centre de plasament sa descopere lumea!

Provocarea este sa alergi si sa strangi fonduri pentru a-i oferi cel putin unui copil UN AN de experiente frumoase alaturi de voluntarii Ajungem MARI care il vor sustine si incuraja permanent! Costul pentru 1 an de sedinte interactive este de 500 de lei pentru un copil, iar fiecare fundraiser isi poate propune sa stranga fondurile pentru 1, 2 sau mai multi copii. Fiecare donatie se transforma in educatie si MULTA BUCURIE!

Cum devii fundraiser?

Separat de inscrierea in concurs, care se face pe site-ul evenimentului de alergare, pentru a deveni fundraiser Galantom e nevoie sa completezi formularul de inscriere.

Poti citi mai multe aici despre ce inseamna sa fii Fundraiser Galantom https://www.ajungemmari.ro/fundraiser-galantom/ Dupa ce completezi formularul, noi iti cream o pagina pe platforma Galantom si tu promovezi pagina in randul prietenilor si colegilor, care te vor sustine cu donatii ca sa iti dea curaj inca de cand te antrenezi.

Pentru detalii si mai multe informatii ne poti contacta la emilia@ajungemmari.ro sau 0753192263.

Haideti sa facem cat mai multi copii fericiti si sa ii ajutam sa descopere lumea din jur! Multumim din suflet pentru sustinere!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

12

Suma:

1,000 RON

Pagini fundraising

RO100 Victoriei alearga pentru o lume mai buna!

Noi, membrii comunitatii RO100 Victoriei (https://www.facebook.com/RO100Victoriei/), sustinem educația copiilor si dorim sa ii le oferim o sansa mai

1,000 RON Target
1,000 RON Suma
12 Donatii
100% Complete