Ajungem Mari

Ajungem Mari

Concurs caritabil de karaoke - editia a IV-a

Dată: 09 December 2018
Cântăm și Ajungem MARI!    La a patra ediţie a Concursului de Karaoke şi pasionaţii de muzică și fapte bune au ocazia să cânte și să
[ Show more ]

7

Galantomi:

105

Donații:

8,660 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Cântăm și Ajungem MARI!   

La a patra ediţie a Concursului de Karaoke şi pasionaţii de muzică și fapte bune au ocazia să cânte și să aducă din nou multă bucurie copiilor din centre de plasament, oferindu-le O TABĂRĂ de dezvoltare personală la munte!   

Ne propunem să organizăm şi in 2019 trei tabere pentru copiii din centre de plasament şi avem nevoie (din nou) de ajutorul vostru!   

Cum functioneaza?

E foarte simplu si distractiv sa ajuti! Pe scurt, sistemul de strângere de fonduri Galantom: – fundraiserul completeaza un formular de inscriere: https://www.ajungemmari.ro/fundraiser-galantom/ - noi îi creăm profilul pe platforma Galantom, a oamenilor de bine, si ii trimitem un e-mail cu link-ul paginii personalizate pe care va putea strange fonduri - fundraiserul trimite link-ul paginii colegilor şi prietenilor cu share sau prin mesaj, ca ei să îi susţină în concurs prin donaţii online pe platforma (sau cash sau prin transfer pe care le putem incarca manual)- la concurs se vor aduna punctele din donatii (50 lei= 1 punct) plus punctele castigate prin participare (opinia juriului format din copii si reactiile publicului)   

Vă provocăm să cântați și să trimiteți cel puțin un copil în tabără! Costul unei tabere de dezvoltare personală pentru un copil este de 650 lei, suma target pentru fiecare participat la concurs. Bineînţeles, fundraiserii sunt încurajaţi să strângă fonduri pentru cât mai mulţi copii, pentru a le oferi o experienţă extraordinară! Fondurile ajung la copii şi dacă nu este atinsă suma de 650 de lei, donaţia minimă pe care vă rugăm să o strângeţi pentru participare fiind 150 lei. Toate sumele colectate merg către cauză.   

Toate detaliile despre platforma Galantom sunt aici - https://www.ajungemmari.ro/fundraiser-galantom/, iar fundraiserii inscrisi primesc prin e-mail sfaturi pentru strangerea de fonduri imediat ce se inscriu. 

______________________   

Despre eveniment   

Concursul de Karaoke are loc duminică, 9 decembrie, de la ora 17:00, la Tunes, Strada Gabroveni 16, București.   Participanții vor cânta individual câte două piese și încă o piesă haioasă surpriză pe echipe. Fiecare participant își alege 5 piese, iar în seara evenimentului vor fi selectate de către organizatori două dintre ele pentru concurs.   

Așadar, se anunță mare distracție și participanții sunt invitați să vină cu prieteni și galerie! :)   

Pentru mai multe detalii – office@ajungemmari.ro, telefon 0753192253.   Putetii urmari evolutia strangerii de fonduri si paginile de fundraising ale participantilor la concurs, aici: https://ajungemmari.galantom.ro/event-projects/view?id=1600   

Vă mulțumiiiim și vă așteptăm cu încredere pe scenă!