Explorator pentru o zi @ Pitesti Half Marathon ~ 2019

Alearga in Echipa Ajungem MARI la Pitesti Half Marathon!

Devino fundraiser Ajungem MARI la  Pitesti Half Marathon si ajuta un copil dintr-un centru de plasament sa cunoasca lumea, sa-si descopere pasiunile si sa-si faca prieteni! Fie ca alergi la cursa populara sau la 21km, poti deveni fundraiser si poti aduce multa bucurie copiilor din centre!

Prin "Explorator pentru o zi" oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. Fiecare ieșire din centru este o nouă experiență, iar timpul pe care îl petrec voluntarii alături de ei este mult mai apreciat decât jucăriile și hainele pe care le primesc drept donații.

Voluntarii organizează ieșiri cu copiii la film, la muzee, în diferite spații de joacă, la teatru, în parcuri, la escape room, laser tag, la diferite festivaluri și evenimente. Aceștia îi însoțesc pe copii și participă alături de ei la activități, îi încurajează pe tot parcursul desfășurării acestora, le explică ce au de făcut, discută cu aceștia despre diverse teme precum prietenie, valori morale, carieră, pasiuni și emoții. De asemenea, voluntarii le explică și cum trebuie să se comporte și le oferă modele de urmat.

Cu 600 de lei sustii un copil sa participe timp de 1 an la 12 iesiri prin care invata, se dezvolta si se bucura de experiente minunate! Fiecare donatie se aduna si conteaza, pentru ca se va transforma in bilete de acces, transport sau gustari pentru copii la iesiri.

Cum devii fundraiser?

Separat de inscrierea in concurs, care se face pe site-ul https://tinyurl.com/y49dlj87, te inscrii ca fundraiser pe platforma Galantom completand acest formular https://www.ajungemmari.ro/implica-te/devino-fundraiser-galantom/. Noi iti cream o pagina pe platforma Galantom si tu promovezi pagina in randul prietenilor si colegilor, care te vor sustine cu donatii ca sa iti dea curaj inca de cand te antrenezi!

Pentru detalii si mai multe informatii ne poti contacta: ica@ajungemmari.ro.

Hai sa le dam copiilor o sansa la educatie pentru un viitor mai sigur! Multumim din suflet pentru sustinere!

[ Show more ]
Galantomi:

2

Donatii:

13

Suma:

615 RON

Pagini fundraising

Alergam pentru copii fericiți

Impreuna putem sa ajutam la formarea adultilor de maine! Prin contributia ta generoasa poti sustine un copil sa mearga la un curs folositor pentru ca

500 RON Target
60 RON Suma
2 Donatii
12% Complete

Alerg pentru ei, multumesc vouă!

Empatie, susținere, înțelegere, altruism si multe altele, sunt lucrurile pe care noi dorim să le împărtășim. Dar mai trebuie totuși ceva, ca

500 RON Target
555 RON Suma
11 Donatii
100% Complete