Cursuri vocationale pentru copii ~ 2019 @ Maratonul International Brasov ~ 2019

Prinde forma @ Brasov Marathon ~ 26 mai 2019

Alearga in Echipa Ajungem MARI la Brasov Marathon!


Devino fundraiser Ajungem MARI la Brasov Marathon si ajuta un copil dintr-un centru de plasament sa devina mai sigur pe el, sa isi descopere abilitatile si sa se pregateasca pentru a deveni independent atunci cand trebuie sa paraseasca centrul!

Fie ca alergi la cursa populara de 2,9 sau la 42 km, poti deveni fundraiser si poti aduce multa bucurie copiilor din centre!

Provocarea este sa alergi si sa strangi fonduri pentru a trimite cel putin un copil dintr-un centru la un curs de muzica, teatru, inot, robotica, informatica, dans sau engleza! Costul participarii, timp de 12 luni, la un curs este 2400 de lei/ copil. 

Cum devii fundraiser?

Separat de inscrierea in concurs, care se face pe site http://maratonulbrasov.ro/registration/, te inscrii ca fundraiser pe platforma Galantom completand acest formular https://www.ajungemmari.ro/implica-te/devino-fundraiser-galantom/. Noi iti cream o pagina pe platforma Galantom si tu promovezi pagina in randul prietenilor si colegilor, care te vor sustine cu donatii ca sa iti dea curaj inca de cand te antrenezi!

Pentru detalii si mai multe informatii ne poti contacta: ica@ajungemmari.ro.

Hai sa le dam copiilor o sansa la educatie pentru un viitor mai sigur! Multumim din suflet pentru sustinere!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

16

Suma:

1,820 RON

Pagini fundraising

Alerg pentru viitorul copiilor!

Hey,Multi dintre voi stiti deja ca de mai multi ani alerg ca sa-mi depasesc limitele. Incepand de anul acesta nu mai este despre mine, dar despre viit

650 RON Target
1,820 RON Suma
16 Donatii
100% Complete