De ziua mea, trimite un copil in tabara!

Invitam oamenii inimosi sa isi puna o altfel de dorinta de ziua lor: sa isi doreasca educatie solida pentru copiii din orfelinate, copiii strazii si cei din familii foarte sarace, educatie care sa le dea sansa la un viitor mult mai bun.

Mediul in care traiesc acesti copii nu le ofera prea multe sanse, dar daca ne unim eforturile, ii putem ajuta sa se dezvolte frumos prin programe care pun accent pe cresterea increderii in sine, formarea abilitatilor si orientarea profesionala.

Prin proiectul "Vacanta (te face) Mare" ne propunem să oferim experienţa unei tabere de dezvoltare personală la munte pentru cât mai mulţi copii din centre de plasament şi familii nevoiaşe din sectoarele 1, 2, 3 şi 6.

Rolul taberei este de a le oferi copiilor amintiri frumoase şi a le forma abilităţi de comunicare şi lucru în echipă, prin jocuri, competiţii şi activităţi interactive în aer liber.

Fondurile strânse vor acoperi costurile de cazare, transport, masă şi activităţi socio-educative.

Costul taberei pentru un copil este de 450 de lei, iar fiecare donaţie de 75 de lei acoperă costul unei zile de evadare pentru un copil care stă închis în centrul de plasament tot timpul anului.

Impreuna le putem oferi o experienta grozava! 

Multumim!

[ Show more ]
Galantomi:

2

Donatii:

9

Suma:

655 RON

Pagini fundraising

Ziua mea pentru copii

Pentru ca acesti copii merita o vara magnifica, si pentru ca mie nu imi trebuie nimic, va incurajez sa donati aici, daca vreti sa faceti o fapta buna.

500 RON Target
655 RON Suma
9 Donatii
100% Complete