Terapie pentru copii vulnerabili ~ 2020 @ Provocarea sportivă de acasă ~ 2020

Ai o provocare sportivă de acasă?

Fie că vrei să mergi ori sa alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să ridici greutăți sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți alege să faci asta și să strângi fonduri pentru viitorul copiilor din centrele de plasament!

Psihoterapia este cea care ii poate ajuta pe copiii institutionalizati sa depaseasca incercarile grele prin care au trecut (abuzuri fizice sau sexuale, separarea de familie, decesul parintilor, institutionalizarea care ea insasi produce traume).

Efectele traumei se vad in comportamentul zilnic al copiilor si le afecteaza modul in care relationeaza cu ceilalti, in care invata sau isi vad viitorul. Au stima de sine foarte scazuta, cred ca nu au nicio valoare si ca nu mai conteaza pentru nimeni, au probleme de concentrare si de memorare, au o viziune sumbra asupra viitorului si comportamente provocatoare, pot ajunge la consum de substante si la comportamente sexuale riscante.

De aceea vrem sa le venim in ajutor! Speram sa putem asigura terapie de lunga durata, atat timp cat au nevoie acesti copii, cu ajutorul vostru, prin platforma Galantom. Costul mediu al unei sedinte de terapie ete de 100 lei. In prezent 47 de copii si tineri lucreaza cu psihoterapeuti, iar nevoia este uriasa.

Completează formularul de înscriere ca fundraiser Galantom - https://forms.gle/AXMHMabvWtgRfnnq9  - și trimite-ne o fotografie la office@ajungemmari.ro.

Noi iti trimitem pe e-mail link-ul paginii tale de strângere de fonduri si câteva recomandari pentru fundraising. Apoi tu promovezi pagina in randul prietenilor

Te așteptăm să iti depasesti limite si sa contribui la viitorul copiilor din centre! Multumim pentru sansele oferite copiilor nostri!

[ Show more ]
Galantomi:

2

Donatii:

16

Suma:

1,625 RON

Pagini fundraising

Kilometru după kilometru, ajutăm copiii să ajungă la terapie

Au rămas 2 luni până la sfârșitul anului și mai vreau să alerg minim 200km până atunci. Împreună, eu cu alergările și voi cu donațiile,

2,000 RON Target
1,065 RON Suma
10 Donatii
53.25% Complete

Bulu aleargă 3 km/zi pentru educația copiilor defavorizați

Prieteni, copiii din centrele de plasament au nevoie de ședințe de psihoterapie și îmăpreună îi putem ajuta.  Eu voi alerga pe bandă 3 km/zi,

1,000 RON Target
560 RON Suma
6 Donatii
56% Complete