Ajungem Mari

Ajungem Mari

Terapie pentru copii vulnerabili ~ 2020 @ Dăruiește talentul sau pasiunea ta ~ 2020

Dată: 31 December 2020
Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, pe platforma Galantom la început cei pasi
[ Show more ]

13

Galantomi:

59

Donații:

4,343 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, pe platforma Galantom la început cei pasionați de sport au strans fonduri la consursuri sportive pentru cauze caritabile. 

Dar sunt si oameni pasionați și talentați în alte domenii (fotografie, desen, muzică, gatit, educatie non formala, dezvoltare personala s.a.) care doresc să facă la fel.  

Acum poti sa pictezi, sa gatesti prajituri, sa canti sau sa inveti o melodie noua, sa oferi sedinte foto sau cursuri, iar fondurile se vor aduna aici pentru psihoterapia copiilor din centrele de plasament.

Psihoterapia este cea care ii poate ajuta pe copiii institutionalizati sa depaseasca incercarile grele prin care au trecut (abuzuri fizice sau sexuale, separarea de familie, decesul parintilor, institutionalizarea care ea insasi produce traume).

Efectele traumei se vad in comportamentul zilnic al copiilor si le afecteaza modul in care relationeaza cu ceilalti, in care invata sau isi vad viitorul. Au stima de sine foarte scazuta, cred ca nu au nicio valoare si ca nu mai conteaza pentru nimeni, au probleme de concentrare si de memorare, au o viziune sumbra asupra viitorului si comportamente provocatoare, pot ajunge la consum de substante si la comportamente sexuale riscante.

De aceea vrem sa le venim in ajutor! Speram sa putem asigura terapie de lunga durata, atat timp cat au nevoie acesti copii, cu ajutorul vostru, prin platforma Galantom. Costul mediu al unei sedinte de terapie ete de 100 lei. In prezent 47 de copii si tineri lucreaza cu psihoterapeuti, iar nevoia este uriasa.

Completează formularul de înscriere ca fundraiser Galantom - https://forms.gle/AXMHMabvWtgRfnnq9  - și trimite-ne o fotografie la office@ajungemmari.ro.

Noi iti trimitem pe e-mail link-ul paginii tale de strângere de fonduri si câteva recomandari pentru fundraising. Apoi tu promovezi pagina in randul prietenilor

Te așteptăm să iti imbogățesti pasiunile și talentele adaugându-le o latură caritabilă pe Galantom! Multumim pentru sansele oferite copiilor nostri!