Terapie pentru copii vulnerabili ~ 2020 @ Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

In ultimii ani la evenimentele caritabile, cu ajutorul fundraiserilor fantastici si al donatorilor generosi, am strans si am asigurat fondurile pentru proiectele noastre permanente: sedintele saptamanale cu voluntarii, iesirile din centru, cursurile vocationale si taberele de dezvoltare personala.

Sunt, insa, copii care au nevoie de mai multa sustinere ca sa treaca de incercarile grele prin care au trecut (abuzuri fizice sau sexuale, separarea de familie, decesul parintilor, institutionalizarea care ea insasi produce traume).

Efectele traumei se vad in comportamentul zilnic al copiilor si le afecteaza modul in care relationeaza cu ceilalti, in care invata sau isi vad viitorul. Au stima de sine foarte scazuta, pot fi agresivi cu cei de aceeasi varsta, au probleme de concentrare si de memorare, au o viziune sumbra asupra viitorului si comportamente provocatoare, pot ajunge la consum de substante si la comportamente sexuale riscante.

De aceea vrem sa le venim in ajutor! Speram sa putem asigura terapie de lunga durata, atat timp cat au nevoie acesti copii, cu ajutorul vostru, prin platforma Galantom. Costul mediu al unei sedinte de terapie ete de 100 lei. In prezent 42 de copii si tineri lucreaza cu psihoterapeuti, iar nevoia este uriasa.

Cum te înscrii?
1. Inscrierea in concurs - Se face separat pe http://bucharest-marathon.com/ până la data de 11 octombrie, alege cursa la care vrei să participi (5K, 10k, 15k, 21k sau 42k). Nu uita să alegi cauza pentru care alergi – Ajungem MARI. Achită taxa taxa de participare – daca vrei, poți face o donatie în plus pentru Ajungem MARI.

2. Completează formularul de înscriere ca fundraiser Galantom - https://forms.gle/AXMHMabvWtgRfnnq9  - și trimite-ne o fotografie la office@ajungemmari.ro. Noi iti trimitem pe e-mail link-ul paginii tale de strângere de fonduri si câteva recomandari pentru fundraising. Apoi tu promovezi pagina in randul prietenilor

Cum se strâng bani?
1. O parte din taxa de participare va fi donată către Ajungem MARI (daca sunt cel putin 50 de alergatori inscrisi)
2. Poti dona pe website-ul concursului
3. Pe platforma Galantom unde prietenii pot dona pentru a te incuraja. E esential ca tu sa promovezi tu pagina pe retele sociale si in mesaje catre colegi si prieteni. Fiecare donatie inseamna sanse de vindecare pentru copiii care nu au familia aproape.

Pentru detalii și mai multe informații ne poți contacta: office@ajungemmari.ro

Dacă vrei să donezi prin transfer bancar, te rugăm să completezi la detalii plată “pentru terapie – Nume Fundraiser” ca noi să putem adaugă donația manual în platformă: Asociația Lindenfeld, CUI: 32059804, RO10 BACX 0000 0012 8851 7000. 

Îți mulțumim din suflet pentru susținere!

_____________________________

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

După analizarea situației actuale și consultarea cu autoritățile române și cu partenerii implicați în procesul de organizare, Bucharest RUNNING CLUB a luat decizia ca ediția de anul acesta a Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON să se desfășoare fizic pentru alergătorii profesioniști (250 de participanți), în data de 11 octombrie și virtual în perioada 11-18 octombrie, pentru alergătorii care, deși nu pot fi împreună fizic - având în vedere condițiile speciale ale perioadei pe care o traversăm, care nu permit un număr mare de participanți - doresc să rămână prezenți în calendarul competițional, să  continue să susțină cauzele sociale și de mediu în care cred și să adauge colecției personale și medalia ediției anului 2020.

 

[ Show more ]
Galantomi:

4

Donatii:

37

Suma:

4,470 RON

Pagini fundraising

Viitorul mare pentru cei mici

Alerg pentru ca imi place sa devin o forma mai buna a mea,Alerg pentru ca ma motiveaza sa devin din ce in ce mai bun in fiecare zi,Acum am si un motiv

1,000 RON Target
50 RON Suma
1 Donatii
5% Complete

Alerg pentru terapia copiilor

Terapia e importanta pentru toata lumea. Prin terapie copiii se pot vindeca de ranile din trecut. Asa vor creste mari si sanatosi! Impreuna putem cont

1,000 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Cu pași mici Ajungem Mari - terapie pentru copii

Precum sloganul Ajungem Mari, puțin câte puțin putem schimba vieți. Cu 1.000 lei un copil poate merge la 10 ședințe de terapie adaptată nevoilo

1,000 RON Target
1,780 RON Suma
16 Donatii
100% Complete

Alerg pentru continuitate

Anul trecut, o parte dintre copiii de care se îngrijesc voluntarii de la „Ajungem MARI” au început să participe la ședințe de terapie. Care f

2,500 RON Target
2,640 RON Suma
20 Donatii
100% Complete