Ajungem Mari

Ajungem Mari

Prima Evadare ~ 2015

Dată: 10 May 2015
Anul acesta la Prima Evadare ciclistii pasionati si cei incepatori pot adauga o valoare extraordinara efortului lor de a pedala 55 de km: sa ii ofera
[ Show more ]

8

Galantomi:

35

Donații:

1,970 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Anul acesta la Prima Evadare ciclistii pasionati si cei incepatori pot adauga o valoare extraordinara efortului lor de a pedala 55 de km: sa ii ofera unui copil dintr-un centru de plasament sansa evadarii catre un viitor mai bun, avand acces la educatie si noi perspective.

Prin programul educational Ajungem MARI, copiii institutionalizati si din medii defavorizate participa saptamanal la mai multe cursuri interactive si la vizite educative si motivationale in spatii culturale sau in diferite locuri de munca, si sunt incurajati sa tinteasca mai sus.

Ajungem MARI le propune ciclistilor sa devina fundraiseri si sa pedaleze la Prima Evadare pentru sansa la educatie a unui copil instiutionalizat, strangand 500 de lei din donatiile prietenilor. 500 de lei este costul unui an de educatie prin joc pentru un copil dintr-un centru de plasament! Fondurile sunt folosite pentru materiale educationale, rechizite si transportul voluntarilor la centre.

Mecanismul e simplu: cliclistii completeaza formularul online http://www.ajungemmari.ro/implica-te/formular-fundraiser-galantom/, Ajungem MARI creaza pagina de fundraiser Galantom, iar apoi ciclistii o promoveaza printre prieteni care cred in cauza.

La mai putin de un an de Ajungem MARI, deja 200 de voluntari sustin saptamanal ateliere intractive pentru 400 de copii din Bucuresti, iar proiectul se extinde in tara, asa ca voluntarii au mare nevoie de sustinere.

Satisfactia de a trece linia de finish va fi enorma, stiind ca efortul ciclistilor a insemnat sansa unui copil la un viitor mult mai bun si ii poate schimba radical viata!

Va multumim pentru implicare! Impreuna Ajungem MARI!