Ajungem Mari

Ajungem Mari

Terapie pentru copii vulnerabili ~ 2020 @ Concurs caritabil de karaoke ~ 2020

Dată: 19 December 2020

La Concursul de Karaoke Ajungem MARI așteptăm pasionații de muzică și fapte bune să cânte pentru viitorul copiilor din centrele de plasament!

[ Show more ]

9

Galantomi:

94

Donații:

9,804 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

La Concursul de Karaoke Ajungem MARI așteptăm pasionații de muzică și fapte bune să cânte pentru viitorul copiilor din centrele de plasament!

Fondurile strânse vor fi folosite pentru a le asigura copiilor din centre continuarea ședințelor de psihoterapie. Pentru ca au trecut prin experiențe dure și triste, acești copii au nevoie de sprijin să își gestioneze emoțiile, să prindă încredere în ei și să lupte pentru un viitor mai bun. În perioada izolării tot mai mulți copii și tineri au simțit nevoia de ajutor și vrem să putem continua ședințele de psihoterapie prin generozitatea participantilor la concurs și a donatorilor.

Așa că hai să cântăm pentru ei! Cum participi la concurs:

1. Te înscrii în concurs completând formularul de înscriere: https://www.ajungemmari.ro/fundraiser-galantom/ și ne trimiți o fotografie la office@ajungemmari.ro. Noi îți creăm pagina ta de fundraiser pe platforma Galantom și îți trimitem un e-mail cu link-ul paginii personalizate pe care vei putea strânge fonduri.

2. Strângi cât mai multe puncte-donații de la prieteni înainte de eveniment! Distribui în rândul prietenilor și colegilor pagina ta de fundraiser pentru a te ajuta cu donații. Se pot strânge donații și în ziua evenimentului. 50 lei donați = 1 punct în concurs.

3. Participi la evenimentul online ce va avea loc sâmbătă, 19 decembrie, pe Zoom. Doar dacă vrei, îți poți invita și câțiva prieteni care să te aplaude și să te susțină. Vei cânta 2 din cele 5 piese pe care le alegi înainte și o piesă haioasă surpriză. Copiii de la clubul de canto Ajungem MARI vor juriza și vor acorda note. Notele date de fiecare membru al juriului se adună cu punctele-donație, iar câștigătorul este concurentul cu cel mai mare punctaj.

Te provocăm să cânți și să trimiți cel puțin un copil la terapie!

Costul pentru o ședința de terapie pentru un copil este de 100 de lei. Cu 1000 de lei un copil poate merge la 10 ședințe de terapie adaptata nevoilor lui.

Bineînțeles, fundraiserii sunt încurajați să strângă fonduri pentru cât mai mulți copii, pentru a le oferi șansa la o viață mai bună și posibilitatea de a deveni adulți curajoși și ambițioși.

Te așteptăm să ne bucurăm de o seară frumoasă cu fapte bune!

Pentru detalii, ne poți scrie la office@ajungemmari.ro.

Mulțumim pentru sprijin!