Ajungem Mari

Ajungem Mari

Sprijin pentru tinerii instituționalizați @ Daruieste ziua ta ~ 2021

Dată: 31 December 2021
Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să
[ Show more ]

12

Galantomi:

77

Donații:

8,090 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

Poți folosi această oportunitate pentru a împărți bucurie și celor pe care nu îi cunoști și pentru care momentele de fericire sau speranță din viața lor sunt foarte rare. 

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru cauza in care crezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

_______________________

„Îndrăznește să visezi!” este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care îi ajutăm pe copii și ținerii instituționalizați să facă primii pași în orientarea profesională și vocațională și să îndrăznească să țintească cât mai sus. Este vârsta la care ei își formează visurile și vrem să înțeleagă că prin determinare și o educație solidă și ei pot ajunge exact ce își doresc.

Copiii care stau în centre cunosc puține lucruri despre lumea din jur și ce presupune să ai o anumită profesie/să mergi la serviciu. Percepția lor asupra realității este limitată la viața din centru și orele de la școală. 

Donatiile stranse de tine se vor transforma in sedinte de consiliere vocațională individuală si in burse pentru cursuri de calificare acreditate sau școala de șoferi. 

Costul mediu al unui program de consiliere vocationala este de 800 lei pentru 10 sedinte, iar un curs de calificare costa, in general, intre 600 si 3000 lei. 

Fiecare fundraiser își poate propune să susțină 1, 2 sau mai mulți tineri. Noi te provocăm să susții măcar un tanar pentru consiliere vocationala sau un curs. Chiar dacă nu reușești să strângi toți banii pentru un tanar, orice donație ne ajută să completăm suma totală.

Mulțumim din suflet! Impreuna formam tineri puternici.

__________________________

Cum devii fundraiser pentru acest proiect?

Te inscrii ca fundraiser pe platforma Galantom completand acest formular https://forms.gle/AXMHMabvWtgRfnnq9 si ne trimiti o poza cu tine pentru pagina de galantom la adresa de e-mail office@ajungemmari.ro.  

Vei completa data nașterii, datele de contact, titlul paginii, suma pe care îți propui să o strângi și un text cu motivația personală.

Noi iti cream o pagina pe platforma Galantom si iti trimitem un e-mail cu detalii. După ce vei primi aprobarea paginii tale de donații pe e-mail, poți începe să o promovezi online și offline. Încurajeaza-ți prietenii să fie alături de tine și să doneze pentru cauza ta banii pe care i-ar fi dat pe cadouri. Ei vor dona online direct pe pagina ta, rapid și sigur, prin plata securizata, cu cardul.

Perioada optimă de a începe campania de ziua ta este cu 2-3 saptămâni înainte. 

Gasești aici câteva recomandari pentru fundraising.

Spor la ajutor! :) Multumim din suflet pentru sustinere!

_____________________________________

Programul educațional Ajungem MARI desfasurat de Asociatia Lindenfeld pentru copii instituționalizați și din medii defavorizate a pornit în iunie 2014 cu buget 0 și o mână de voluntari, iar în prezent implică peste 1400 de voluntari și ajută 2500 de copii din București și 24 județe. Scopul programului este să îi ajute pe copii să devină oameni MARI, responsabili, independenți și siguri pe forțele lor.

Proiectele urmăresc dezvoltarea personală a copiilor și includ cursuri și ateliere creative saptamanale cu voluntarii, cursuri vocatioale, terapie, logopedie, ieșiri educative si excursii, tabere de dezvoltare personală, consiliere vocationala, cursuri de calificare și vizite de orientare profesională in locuri de munca. În 2015 proiectul “Dă-ți pasiunea mai departe” a obținut premiul pentru „Proiectul anului în domeniul educației” la Gala Națională a Voluntarilor, in 2019 programul a primit “Premiul pentru Curaj” la Gala Oameni pentru Oameni, iar in 2020 a primit Premiul I la categoria proiectelor de voluntariat la Gala Societatii Civile.